Delfinul ii „fura” mingea copilului!! Insa ce urmeaza iti topeste inima!!!

Despre delfini stim cu siguranta ca sunt nite mamifre extrem de intelgente insa nu staim ca acestea iubesc nespus si copii si ca ar avea rabdare sa se joace cu acestia. Insa se pare ca acestia reusesc sa ne uimeasca de la o zi la alta!

Spre exemplu delfinul din clipul postat mai sus, se joaca cu mingea cu un copil aflat pe margea bazinului unde el isi traieste viata. Insa la un moment dat delfinul ii fura mingea copilului si fugea cu ea in apa pentru cateva secunde.

Insa delfinul face acest lucru pentru bucuria copilului si pentru ca vede ca aceasta se distreaza de minune cand el se joaca cu mingea prin apa.

Daca privim clipul o sa vedem ce bucurie este pe acest copil si cu cat intuziasm se joaca delfinul alaturi de micutul sau prieten. Cu siguranta orice copil si-ar dori un astfel de prieten cu care sa se joace in fiecare zi!

CITESTE SI : Record absolut în cel mai rece loc de pe planetă: la Polul Sud s-au înregistrat aproape -100 de grade Celsius

Un nou studiu aduce informații inedite despre cel mai rece loc de pe planetă.
Cercetătorii au descoperit că în anumite văi din platoul estic din Antarctica temperaturile minime sunt chiar mai scăzute decât estimaseră inițial.

Pentru acest studiu, specialiștii au folosit doar date furnizate de sateliți, în perioada 2004-2016. Platoul estic din Antarctica, situat la o altitudine de 3.500 de metri, nu poate fi cercetat cu instrumente meteorologice clasice, fiind extrem de izolat și inospitalier.

Cele mai mici temperaturi au fost observate în micile văi formate în gheața de pe platou.

Aerul rece este mai dens și astfel rămâne blocat în aceste mici crevase, timp de mai multe zile, atunci când este senin și nu bate vântul. Acest fenomen are loc și în alte zone ale lumii, noaptea, când în văi este mult mai frig ca în restul regiunii.

În plus, aerul foarte uscat de aici contribuie și la mult la scăderea temperaturilor.

Recordul absolut atins aici a fost de -98 de grade Celsius, aproape de limita minimă a temperaturilor care pot exista pe Terra, spun cercetătorii de la Universittaea Colorado-Boulder, autorii studiului.

Minimele sunt atinse atunci când cerul este senin mai multe zile la rând, iar aerul foarte uscat. Temperaturile extreme sunt înregistrate în timpul iernii de la Polul Nord, adică în lunile iulie și august.

Calculele anterioare, realizate în 2013, prezentau temperatura minimă de -93 de grade Celsius. Noua concluzie a cercetătorilor a fost publicată în revista de specialitateAmerican Geophysical Union.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *