Maria Dragomiroiu implineste astazi 63 de primaveri! Haideti sa ii uram „La multi” si sa ii ascultam cea mai de suflet melodie

Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, doar cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc. Astazi, artista implineste 63 de primaveri.

Haideti sa ii uram „La multi ani” si sa ascultam aceasta minunata melodie, dedicata tuturor parintilor.

Cum reuseste artista sa se mentina in forma

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretele siluetei pe care și-o menține chiar și la vârsta de 62 de ani. Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, iar acest lucru o face să aibă foarte mare grijă la imaginea ei.

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că merge des la copiii ei pentru a mânca deaorece ea își dorește să mai slăbească și în acest mod mai trece peste câteva mese. Ea își dorește să mai scape de două kilograme, pe care le consideră a fi în plus.

„Merg la copii să-mi dea ceva să mănânc. Că eu nu prea îmi fac ca să sar peste mese, să scap de cele două kilograme în plus. Nu ţin nicio cură, trebuie să fii ponderat. Să stai de vorbă cu mintea ta şi să spui că vrei să te simţi bine. Fiind la tine acasă poţi să mănânci aşa, să mai treci şi prin bucătărie din când în când. Aşa sunt convinsă că o să scap de cele două kilograme. Ieri am făcut şi exerciţiu fizic pentru că am dat zăpada”, a declarat Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *