Pune trei bile de aluminiu in masina de spalat rufe si vei ramane uimita de ce se va intampla cu rufele! Eu abia astept sa incerc trucul asta:

Ei bine, trebuie sa pui in aplicare un truc foarte simplu. Formeaza din folie de aluminiu trei bile si pune-le in masina de spalat.

Acestea vor mari eficienta detergentului si vor elimina electrizarea. Astfel, pe langa faptul ca vei scuti bani, vei avea si rufe mereu curate si moi, fara a folosi balsamuri scumpe, pline de chimicale, sau detergenti costisitori, care nu dau nicio rezultatele mult asteptate.

Incearca si tu acest truc si cu siguranta vei observa diferentele.

CITESTE SI : E genial trucul asta! Cum sa cureti un pepene ca un profesionist! E mai simplu decat ma asteptam…

Nu există fruct mai potrivit pentru vara asta incendiară decât zemosul pepene roşu, vedeta care ne potoleşte setea şi ne încântă mirosul şi papilele gustative cu a lui savoare proaspătă şi gust de un dulce inconfundabil.

Dacă vrei să-ţi impresionezi musafirii, foloseşte cu încredere acest truc şi vei avea parte de o petrecere de neuitat!

Mai întâi, alege doi pepeni de aceeaşi mărime şi formă. Folosind un cuţit bine ascuţit, înlătură coaja de pe primul pepene, în întregime. Până la miez.

Beneficiile pepenelui verde pentru sanatate

Fiecare 100 de grame din acest fruct al îngerilor conţine 30 de calorii, 1 gram de fibre, 10 grame de zahăr, 1 gram de proteine, vitamina A, C, E, D, niacină, tiamină, vitamina B6, B12, acid pantotenic şi numeroase minerale precum fierul, calciul, magneziul, manganul, potasiul, fosforul, zincul, seleniul etc.

În afară de aceste beneficii nutriţionale incontestabile, cercetările realizate în ultima decadă au scos la iveală numeroase efecte benefice ale consumului de pepene roşu asupra sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *