Se pregateau pentru dansul mirilor, cand fratele miresei a luat microfonul si a facut un anunt neasteptat. S-a facut liniste in sala, iar mireasa a izbucnit in lacrimi:

Andrea a avut parte de o surpriza neasteptata la nunta sa. Fratele sau a reusit sa o emotioneze pana la lacrimi, stiind cat de mult a marcat-o pe tanara moartea tatalui lor. Barbatul se stinsese cu cateva luni in urma, din cauza unei boli necrutatoare, iar fiica sa nu a putut sa treaca peste aceasta pierdere regretabila.

Asa ca, i-a dedicat un moment special. A inregistrat melodia „Butterfly kisses” , cea pe care Andrea a dansat pentru prima data cu tatal sau.  Apoi mireasa a dansat pe rand cu fratele sau Luke, cu fratele sau Nick si apoi cu tatal lor vitreg, Scott.

Mireasa nu si-a putut stapani lacrimile in tot timpul dansului, iar invitatii au filmat intregul moment, fiind de asemenea foarte emotionati de aceasta poveste.

Va invitam sa urmariti acest moment frumos si sensibil, vazul deja de peste 20.000.000 de persoane:

CITESTE SI : ,,Sunt atât de bogată încât am cheltuit 1 milion de lire sterline doar pe parfum în două luni”- Cine este femeia misterioasa care a facut aceasta afirmatie si ce face zilnic pentru a castiga atat de mult

„Sunt atat de bogata incat am cheltuit 1 milion de lire sterline doar pe parfum in doua luni”. Cui apartine, insa, aceasta declaratie care ar da gata orice muritor de rand? Numele ei este Sara Al Amoudi, este de origine etiopiana si  a strans o avere impresionanta.

Si, stiu ca va intrebati cum a reusit,asa ca nu mai are rost sa pastram suspasnul. Principala ramura de activitate a acestei femei este prostitutia, aceasta veche meteahna a femeilor inca din cele mai vechi timpuri.

Nu exista moment in care sa nu aiba  între 100.000 şi 400.000 de lire sterline în locuinţă, iar acest fapt este dovedit in declaratia sa de avere.

Sara Al Amoudi a povestit că în Arabia Suadită era privită ca o criminală din pricina unei relaţii adulterine! Aceasta a fost forţată să se mărite la 13 ani cu un om al cărui nume nu a vrut sa-l dezvaluie, spunand că atât viaţa ei cât şi a fiicei de 13 ani ar fi periclitată de acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *